Ordförande har ordet 4-2017

Hej igen alla medlemmar i Chefsassistenterna Stockholm,

Lite senaste nytt och info inför måndagens medlemsmöte. Under de senaste veckorna har vi haft två fantastiskt trevliga events, bl. a. ett besök på fina Almåsa i Västerhaninge med en måltid i totalt mörker. Lite ’skrämmande’ först men mycket intressant – där fick man skärpa sina andra sinnen kan jag lova. Vidare bjöds vi in av vår medlem Elisabeth Uddstrand till landshövding Chris Heisters bostad och representationsvåning Tessinska palatset, en pärla från 1600-talet där vi fick historien berättad för oss och verkligen kände historiens vingslag från Tessins tid.

Det ska verkligen bli roligt att träffa så många av er på medlemsmötet på måndag på Hotel At Six. Det är ca 50 medlemmar som har anmält sig. Två nya medlemmar är med för första gången, varmt välkomna, och jag är också glad att så många som åtta potentiella medlemmar kommer på studiebesök.

Håll utkik efter de små rosetter som de nya och de eventuellt blivande medlemmarna bär och gå gärna fram och hälsa så att vi alla hjälps åt att få dem att känna sig riktigt välkomna.

Det ska också bli nyttigt att få tips om hur man skapar en perfekt profil på Linkedin, det verkar vara där som många arbetsgivare och rekryterare söker nya medarbetare.

Kommande aktiviteter m m presenteras vid mötet. Vi har många användbara och trevliga aktiviteter på gång framöver. Ni är alltid välkomna att höra av er med synpunkter, vi i styrelsen tar till oss allt. Vi ska vara ett modernt nätverk för vår yrkesroll. Det är vi alla tillsammans som gör CASSTO.

Vi ses, mycket välkomna!

Många hälsningar från ordförande Inga