Ordförande har ordet 5-2017

Hej igen alla medlemmar i Chefsassistenterna Stockholm,

Lite senaste nytt och en sommarhälsning. Ni som är intresserade av att byta jobb eller är mellan jobb, titta lite extra på den annons från SIPRI som nyligen lagts ut på hemsidan. Kul att vi blir kontaktade av ett företag som har hittat oss och vill annonsera efter en assistent, då har de kommit helt rätt.

Äntligen är det nästan sommar och snart är det dags för oss alla att ta en välbehövlig semester.

Men dessförinnan ska vi träffas på vår sommaravslutning idag 14/6 ute på Elfvik Strand på Lidingö. Jag vet att det är så himla mycket inbokat för alla i dessa tider med studenter, sommarfester och andra trevligheter, men vi är ett 30-tal medlemmar som följer med, se deltagarlistan på hemsidan. Vi hoppas på en rolig och inspirerande kväll med båtfärd, matlagningsaktivitet och nätverkande.

Vi i styrelsen träffas nästa vecka på vårt sista möte för terminen och lägger upp planerna för hösten. Vid medlemsmötet sist nämnde vi vilka aktiviteter som är planerade. Här är uppdaterad lista, men obs att vissa datum fortfarande är preliminära och kan komma att ändras.

31 augusti
14 september
28 september
Prel 10 oktober
20-21 oktober
8 november
Prel 22 november
V 49
Tarkett AB på Studio B3 Företagsbesök med AW
Nobelmuseet Visning och medlemsmöte
BSK Arkitekter Företagsbesök och AW
Vi återkommer om aktivitet
Visningsresa till Gothia Towers i Göteborg
Elite Hotel Carolina Tower Medlemsmöte och hotellvisning
Bromma flygplats, BRA Föreläsning säkerhet
Julavslutning

Jag vill säga stort tack till alla medlemmar för ert intresse och engagemang i nätverket. Jag känner mig mycket nöjd med utbudet av aktiviteter och hoppas att ni gör detsamma. Förhoppningsvis har ni nytta av något av allt detta i ert arbete. Ni är alltid välkomna att höra av er till oss i styrelsen, det är vi alla tillsammans som gör CASSTO.

Jag önskar er alla den skönaste sommar – ta hand om er och njut av ledigheten!

Många hälsningar från ordförande Inga