Ordförande har ordet 4-2016

Hej igen alla medlemmar i Chefsassistenterna Stockholm,

Precis hemkommen från vår sommaravslutning på Wenngarns slott är jag helt uppfylld av glädje över en fantastisk försommarkväll på ett otroligt ställe och över att ha fått en så härlig inspirerande kväll tillsammans med er medlemmar i CAS. Vi sa flera gånger – vad bra vi har det just nu! Och alltid träffar man någon ny trevlig person att prata lite mer med, vårt nätverk är viktigt.

Wenngarn ja – entreprenören Olle Larsson som bara på ett par år byggt upp en förslummad tidigare alkoholistanstalt till ett helt bysamhälle med bostäder, förskola, konferens, restauranger m m för företag och privatpersoner – mycket imponerande. Ett referat kommer inom kort på hemsidan.

Jag vill tacka alla er medlemmar för en fantastisk vårtermin. Vi hoppas att ni har varit nöjda med utbudet som har bestått av såväl bra föreläsare som företagsbesök och visningar. Förhoppningsvis har ni nytta av något av detta i ert arbete. Tipsa oss gärna om vad ni vill att vi ska göra – mer erfarenhetsutbyte oss emellan, nätverkande och kultur har vi hört och tagit till oss. Vi vill fortsätta att vara ett modernt aktivt nätverk för vår yrkesgrupp, och det är alla vi tillsammans som gör CAS.

Den nya hemsidan är beställd och lanseras i höst. Det blir ett bra användarvänligt verktyg för oss alla som vi kan vara stolta att visa upp för leverantörer och potentiella medlemmar.

När höstterminen börjar ska vi ordna ett after work-mingel och den 14 september är det medlemsmöte. Tills vi ses igen i höst vill jag önska er den skönaste sommar! Ta hand om er, gör vad ni vill, vila, motionera och njut av ledigheten. Snart nog sitter vi på kontoret igen och då är det härligt att ha fina sommarminnen med sig. Själv ska jag vara ute i sommarhuset i Roslagen, lukta på blommorna, åka båt till klipporna i havsbandet och leka med barnbarnen.

Ha en underbar sommar!
Många hälsningar från ordförande Inga