Ordförande har ordet 5-2016

Hej igen alla medlemmar i Chefsassistenterna Stockholm,

Hoppas semestern har varit precis så skön, trevlig och vilsam som ni önskade er. Och sommaren verkar ju inte vara slut eftersom vi fortfarande har ett härligt sensommarväder.

Åter till en höst med trevliga värdefulla möten i vårt nätverk, det ska bli fantastiskt kul att träffas igen. Välkomna på onsdag 14/9 då vi har medlemsmöte och ett spännande företagsbesök på Stockholms Tingsrätt. Stort tack till Kristina Pettersson för att du har tagit initiativ till att visa oss din arbetsplats, mer sådant! Nästan rekord i anmälningar, vi blir ett 50-tal – så roligt. Deltagarlistan läggs snart ut på hemsidan.

Vi i styrelsen har haft ett möte hittills och lagt upp planeringen inför hösten. Vi har tagit till oss synpunkter från er för att försöka tillgodose era önskemål och vi har en hel del aktiviteter på gång. Mer info om det på onsdag och även om den nya hemsidan m. m.

Ni är alltid välkomna att höra av er, det är vi alla tillsammans som gör CAS. Användarnamn och lösenord till hemsidan: medlem, cassto2016.

Många hälsningar från ordförande Inga