Ordförande har ordet 6-2016

Hej igen alla medlemmar i Chefsassistenterna Stockholm,

Hoppas att ni alla har det bra. Nu verkar hösten ha kommit för att stanna efter den härliga september vi hade, men lite skönt är det ändå att tända ljus i höstmörkret. Jag antar att det är full rulle för er alla med jobb och övrigt, men jag vill informera om vad som händer i nätverket.

I början av oktober möttes vi ett gäng chefsassistenter på visning och after work-mingel på trevliga Profil Central Hotel. En lite osynlig pärla på Vasagatan som fått konkurrens av flera nyöppnade storhotell men som har många återkommande stamgäster. Mycket snygga konferensutrymmen med bra ny teknik.

Vidare har vi följande aktiviteter på gång, som jag ber er boka in:

29-30 oktober Resa till Kosta Boda – mycket trevligt program, inbjudan har skickats ut
8 november Medlemsmöte Clarion Stockholm – föredrag om retorik/kommunikation, avsmakning med sydamerikanska influenser

23 november Svenskt Tenn – info, afternoon tea och shopping

29 november Företagsbesök på Forex Bank – info och föredrag

7 december En trevlig julavslutning planeras

Önskemål om mingel och AW har inkommit från er och vi tänker anordna några ytterligare sådana mellan varven. Vi har också planer på att arrangera temakvällar för att diskutera för oss intressanta ämnen.
Vad gäller vår nya beställda hemsida måste jag tyvärr säga att den har blivit avsevärt försenad hos leverantören. Vi levde i tron att kunna lansera den mycket tidigare, men att bygga denna tar lång tid. Vi stämmer av med leverantören kontinuerligt och hoppas på att snart ha något att presentera. Till dess ska jag försöka hålla er uppdaterade lite oftare via g-mailen.

Vi ses och hörs snart igen.

Många hälsningar från ordförande Inga